Barbarian Training Style

 

Personal Training

BTS Amsterdam helpt u om de samen met u gemaakte doelstellingen te realiseren op een verantwoorde manier! 

Om dit te bewerkstelligen zal eerst een intake gesprek met u plaatsvinden. Hierin kunt u aangeven wat uw persoonlijke doelstellingen en verwachtingen zijn. Vervolgens zullen wij met u meten & wegen zodat wij een voor u op maat gemaakt plan kunnen opstellen. Iedere 4 weken zullen wij dit herhalen en kijken of er vooruitgang is geboekt.

Om een goed inzicht te krijgen in uw voedingspatroon vragen wij u om 3 dagen een voedingsdagboek bij te houden. Hierdoor krijgt u inzicht in uw eetgewoonten en kunnen wij dit in overleg met u aanpassen op een gezonde - en verantwoorde manier. 

Bij BTS Amsterdam houden wij geen vaste trainingsschema's aan. Met name aan het begin van het traject zullen wij u met verschillende oefeningen en/of materialen laten kennismaken.  Hierbij  zullen alle spiergroepen aan bod komen. Onze trainingen zijn dus gebaseerd op een Full-Body Workout!

De trainingen vinden zowel binnen als buiten plaats, want ook buiten is van alles te doen. Denk hierbij aan parken en speeltuintjes. Zo kan er gebruik gemaakt worden van bankjes, klimrekken, bruggen en schommels om allerlei soorten oefeningen uit te voeren.

Periodiek zal de voortgang met u geëvalueerd worden, zodat eventuele bijstellingen tijdig kunnen worden uitgevoerd.