Barbarian Training Style

 

Over BTS Amsterdam

BTS Amsterdam richt zich op grondoefeningen, het trainen met eigen gewicht en het gebruik van losse materialen.

Bij reguliere sportscholen wordt veelal gebruik gemaakt van voorgeprogrammeerde fitness-apparatuur, waarbij de lichaamshouding al voor u bepaald is.

Daarom ligt bij BTS Amsterdam de focus in de eerste plaats op de techniek en het aannemen van de juiste houding. Door u persoonlijk te begeleiden en/of small group trainingen helpen wij u hierbij. Tijdens de trainingen wordt gebruik gemaakt van kettlebells, touwen, banden, ladders, zakken en nog veel meer.

Voeding is buiten het trainen om een zeer belangrijk aspect. Wilt u afvallen of juist spiermassa kweken? Bij ons is dit doel te realiseren door middel van de juiste voedingsadviezen. Daarom gaan wij in samenspraak met u een voedingsschema op maat opstellen waarbij u zich ook prettig voelt.

Door samen met u te zoeken naar de juiste balans tussen sport & voeding kunt u met onze begeleiding en specifieke trainingen het gewenste resultaat bereiken.

Interesse? Voelt u zich dan vrij om contact met ons op te nemen. Elke klant heeft altijd het recht op 1 gratis proefles!